Appelsinsirup - Appelsin sirup
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Kom sukker og vand i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme, uden omrøring og under låg, i ca. 25 min. eller til det bliver svagt gyldent. Flæk den halve vanillestang og rør den i sammen med appelsinsaften. Lad blandingen koge, stadig ved svag varme, uden omrøring og under låg i ca. 20 min. Fjern vanillestangen.
|
|
Opskriften er vist 40178 gange,
og udskrevet 692 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2016-12-04 16:50:38 Du kan koge siruppen op igen, den skal koge til passende konsistens Rita - 2016-11-30 15:28:43 Hvorfor bliver appelsinsiruppen tynd som vand. Jeg forpstår ved sirup at det må være lidt tykt! Har fulgt opskriften. Nu står jeg med noget tyndt pjask. Hvad kan jeg gøre ved der. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne