Hyldebærgele - Hyldebær gele

Hyldebærgele - Hyldebær gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hyldebær
2 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
1000 g.sukker
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Saften koges af bærrene og sies. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i. Geléen koges sagte 5-8 min., til dråberne falder tungt fra skeen.

Geléen skummes, tilsættes Atamon og hældes i geléglas, der lukkes dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 28189 gange,
og udskrevet 629 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu