Hyldebærgele - Hyldebær gele
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
|
|
Saften koges af bærrene og sies. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i. Geléen koges sagte 5-8 min., til dråberne falder tungt fra skeen.
Geléen skummes, tilsættes Atamon og hældes i geléglas, der lukkes dagen efter. |
|
Opskriften er vist 28189 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne