Chokoladekage (langtids holdbar)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : |
|
|
Margarine og sukker røres sammen (med dejkroge).
Æggene røres i et ad gangen. Mel, vanillesukker, kakao og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken. Appelsin skal, saft og nødder tilsættes dejen. Til sidst tilsættes det kogende vand i dejen. Del dejen i 2 dele, kom den i en smurt springform og bag ved 175 grader i ca. 1 time. (midt i ovnen). Tips: Kagen er lidt klæg den første dag – har lang holdbarhed uden at tørre og kan med stor succes fryses. |
|
Opskriften er vist 14710 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne