Chokoladekage (langtids holdbar)

Chokoladekage (langtids holdbar), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.margarine
500 g.sukker
4 æg
350 g.hvedemel
75 g.kakao
2 tsk.bagepulver
2 tsk.vanillesukker
1.5 dl.mælk
1 dl.kogende vand
1 appelsin Reven skal og saft heraf
50 g.nødder (groft hakket)
 
Opskrift:
Margarine og sukker røres sammen (med dejkroge).
Æggene røres i et ad gangen.
Mel, vanillesukker, kakao og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.
Appelsin skal, saft og nødder tilsættes dejen.
Til sidst tilsættes det kogende vand i dejen.

Del dejen i 2 dele, kom den i en smurt springform og bag ved 175 grader i ca. 1 time. (midt i ovnen).

Tips:

Kagen er lidt klæg den første dag – har lang holdbarhed uden at tørre og kan med stor succes fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 14710 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu