Lammegryde med små makaroni (Arni Yiouvetsi me manestra)

Lammegryde med små makaroni (Arni Yiouvetsi me manestra), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammebov
0.5 kopsmør eller olivenolie
1 lille fint hakket løg
4 modne mellemstore tomater
1.25 l.kogende vand
 salt
 peber
500 g.små makaroni
1 kopreven ost (kefalotiri eller mizithra)
 
Opskrift:
Skær kødet i 5 – 6 portionsstykker og put dem i en ovnfast gryde (yiovetsi).
Put tomaterne i kogende vand i ½ min. og flå skindet af.
Tilsæt smør, løg, de flåede tomater, salt og peber. Bland det godt, dæk til og bag det i ovnen ved 200 grader ca. 1 time til kødet er mørt.
Tilsæt det kogende vand og de små makaronier og rør godt.
Dæk til og lad det bage i endnu 30 min.
Husk at røre af og til.
Serveres straks med ost.





karakterer:
Opskriften er vist 8165 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-06 12:28:53
Ligner til forveksling en opskrift fra en græsk kogeboig, vi købte dernede. De små pastaer (Manestra), der ligner store riskorn, kan købes fra Amazon.