Franske vafler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Hak smørret i melet og findel det til en grynet masse.
Tilsæt vand og eddike og ælt dejen sammen. Læg dejen koldt ½ time. Rul dejen ud på et meldrysset bord og udstik den med glas eller form med en diameter på ca. 6 cm. Drys 4-5 spsk. sukker på et stykke papir. Pensel vaflerne med æggehvide og læg den penslede side nedad mod sukkeret. Rul dem let med en kagerulle, så de bliver ovale. Læg vaflerne med sukkersiden opad på en bageplade, som er beklædt med bagepapir. Prik med en gaffel og bag dem ved 225º i ca. 10-12 min., til sukkeret karamelliserer. Afkøles på en rist. Læg til sidst vaflerne sammen med flødeskum og hindbærsyltetøj. |
|
Opskriften er vist 53378 gange,
og udskrevet 815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer hh - 2011-02-06 18:31:40 Har netop talt med min moder på 90 om franske vafler. Hun bruger den klassiske dej, som bli'r rullet til ovaler i sukker, så de blír glasserede. Og så både smørcrene + en let kagecreme. Sådan! Anne Marie - 2010-11-06 12:11:57 jeg syntes at de her vafler er rigtig gode så det er en RIGTIG god opskrift den syntes jeg at alle skal tage for de bliver bare så gode de vafler så det vil jeg ikke klage over. nadia - 2008-01-19 11:01:29 hej jeg tænkt på at server den til mit klasse kan man det Victoria - 2005-01-01 01:01:01 lyder da til at være ret gode trille - 2005-01-01 01:01:01 tror da helt klart jeg skal prøve den... anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jo den minder om græs ellers meget fino |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne