Nokedli (dumplings)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : |
|
|
Pisk æg, vand og smør.
Hæld denne mikstur i melet blandet med salt.
Pisk indtil mikstur er blød men ikke blævret.
Bring en stort panden med saltet vand i kog og put dejen i dette, en teske ad gangen. Når de stiger op til overfladen er de færdige. Tips: Disse nudler serveres til ungarnsk gullash |
|
Opskriften er vist 17775 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-30 18:32:51 Pas på ikke at lave dem for store. Én teskefuld er rigeligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne