Stenbiderrogn med ostecreme og grillet brød

Stenbiderrogn med ostecreme og grillet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.stenbiderrogn
 salt
 peber
 citronsaft
200 g.rygeost
2 fedhvidløg
1 chalotteløg
1 lime saft og skal
1 lille rødløg
0.25 bdt.purløg
2 skiverbrød pr. person
 Smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smag stenbiderrogn til med salt, peber og lidt citronsaft. Pil og hak rød1øget meget fint og bland det forsigtigt med stenbiderrogn og fint hakket purløg.

Skær brødet i tynde skiver. Smør brødet med lidt smør og rist det på en varm pande

Rør osten med limesaft og skal. Hak løgene fint og vend det i osten. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 14035 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu