Wontonsuppe (Hün-t’un-t’ang)

Wontonsuppe (Hün-t’un-t’ang), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
2 spsk.sojasauce
1 tsk.finthakket ingefærrod
1 tsk.salt
500 g.frisk spinat
1 portionWontonhylstre
1.25 l.hønse bouillon
1 bakkebrøndkarse
 
Opskrift:
Fyld: Bland hakket kød, soja, ingefær og salt. Kog spinaten og hak den. Rør den sammen med det øvrige. Dejen til wonton rulles tyndt ud og skæres i firkanter på 8 x 8 cm. Læg fyldet på midten og fold dejen Sammen. Wonton foldes på forskellige måder, som ruller, som pakker, som poser osv. Brug vand til at ”klistre” dejen sammen Når de er færdige stilles de på et fad og dækkes med et tørt klæde. Bring 2 liter vand i kog og kom wontonhylstrene i. Kog dem under låg i ca. 5 minutter. Lad dem dryppe af på i en sigte. Kom de kogte wontons i den kogende hønsebouillon sammen med brøndkarsen eller itu revne spinatblade. Serveres straks

Tips:

Dette er ikke den wontonsuppe, der i almindelighed serveres på kinesiskerestauranter. Kineserne kalder denne ret for ”suppe wonton” og giver den som en mættende frokostret. De 7-8 wontonhylstre i hver portion gør den til et heltmåltid.





karakterer:
Opskriften er vist 17843 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-05 13:53:35
pladerne kan købes i næsten alle asiatiske forretninger

  -   2009-01-21 23:23:27
Hvor kan man få fat på wontonhylstre i esbjerg området vides det