Bikube
Indsendt : Red : |
|
|
Kom æggehvider og flormelis i en skål. Stil skålen over på en gryde med kogende vand og pisk, til massen er tyk og stiv, gerne med en elpisker.
Sprøjt marengsmassen gennem en sprøjtepose i små marengs - eller sæt dejen på bageplade med bagepapir med 2 skeer. Bag ved svag varme 125 grader C 40-45 min., til de er tørre og lette. Lad kagerne blive kolde. Pisk fløden til skum. Stil kagerne i pyramide. "Lim" dem sammen med flødeskum. Smelt chokoladen og sprøjt den i striber på desserten gennem et kræmmerhus lavet af pergamentpapir. Tips: Glaser marengsene på undersiden med chokolade. Anret 2-3 marengs sammen med hindbær, jordbær eller syltede abrikoser og pynt med flødeskum, eller giv en kugle god vaniljeis til. |
|
Opskriften er vist 38274 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2012-09-15 12:10:44 Rigtige bikuber er kun med fløde, men med små chokoladestykker i. mads - 2012-07-18 20:44:09 det er ikke de ægte bikuber det er jo ikke bare flødeskum der skal inden i!!! det er en speciel creme der røres op med flødeskum der skal inden i og smager 10 gange bedre end det her sjusk!!! Camilla - 2011-11-18 12:36:07 Super gode. De smager rigtig godt med drysset kanel ovenpå. :) Camilla - 2011-11-18 12:03:19 De smager mega godt med kanel ovenmå! Linda - 2011-09-09 21:21:42 til dem der skal lave mange bikuber, skal i hvert fald lave den dobbelt vist ikke tre dobbelt fordi der bliver kun 4 ud af en potion. Bente Buchholtz - 2007-03-26 16:25:36 Super! Som variant kan man evt tilføje flødeskummet en lille spsk kaffe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne