Squashvafler

Squashvafler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert vafler

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squashvafler, billede 4 Squashvafler, billede 1 Squashvafler, billede 2 Squashvafler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.25 tsk. Ingefær, frisk
0.25 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.25 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Opskrift:
Sigt de tørre ingredienser i et dejfad og rør dem godt med æg, mælk, olie og squashmos og tilsæt til sidst de hakkede nødder.

Vaflerne bages på et varmt vaffeljern.

Serveres evt. med avocadomos, lidt chilisauce, rejer og pyntet af med dild.

Tips:

Noget af hvedemelet kan erstattes med fuldkornshvedemel.





karakterer:
Opskriften er vist 12911 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 274504 (65358 kcal)
KJ pr. Pers. 22875 (5446 kcal)
Vægt ialt 19062 gram
Vægt pr. Pers. 1588 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1440 KJ (342 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 71.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-08-20 21:42:06
Bagte dem 4 min. på 2.5 på OBH vaffeljern, det var tilpas.