Bønnegryde med pølser
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en jerngryde eller et ildfast fad. Klip bacon i småstykker og rist det sprødt. Brun det pillede, hakkede løg. Skær pølserne i småstykker og kom dem i fadet sammen med kapers og bønner med sauce. Rør godt rundt. Rør bouillon i. Læg låg på og stil retten i en varm ovn ved 180 grader i 20 minutter. Smag retten til og drys med hakket persille. Giv lune flutes til.
|
|
Opskriften er vist 12248 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne