Honningkartofler - Honning kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tern, skylles og tørres, hvorefter de krydres med salt og peber. Tag en stor pande, kom vindruekerneolie på, varm den godt op til lige inden det ryger. Kartoflerne kommes på, ikke for mange af gangen. Panden svinges til kartoflerne er lysebrune. Der kommes honning på, skynd jer at svinge, så et par dråber eddike på, hvorefter der svinges hurtigt igen. Kom lidt vand på, som lynhurtigt brænder ind, lynhurtigt svinges panden igen. Dette gentages igen og igen.
Kartoflerne lægges i en bradepande ved 220° i 10 min. sådan at de bliver dejlig sprøde. Kan krydres med timian hen over. Kan serveres kold som varm. |
|
Opskriften er vist 20735 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Michael Tvede - 2007-03-24 11:08:38 Selvom det tager lidt tid at lave dem er de umagen værd. Foretrækker dog selv at de er varme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne