Græsk Saganaki
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Mel blandes med lidt salt og peber.
Osten flækkes og vendes i melet. Steges på panden. Vendes forsigtigt. Serveres med citronbåde. |
|
Opskriften er vist 35470 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Elsker græsk mad - 2010-09-22 12:11:37 Den bedste form for en lille appetitvækker.. Så lækkert.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne