Tv boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 250 grader C.
Læg bagepapir på pladen. Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Smulder nu det kolde smør i melet. Brug en grydeske og rør tykmælk og sirup i dejen. Hæld lidt mel på bordpladen og tag dejen op. Ælt dejen. Del dejen i 18 dele. Form dejen til runde boller og læg dem på pladen. Bag bollerne midt i ovnen i 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 73883 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-08-30 09:56:10 Byt sirup ud med honning; ) Det virker Maria - 2015-08-20 11:41:45 PS. Jeg malede æggemasse på bollerne og det fik dem til at holde lidt bedre. - tror også der skal mere sirup i.... Maria - 2015-08-20 11:40:15 Jeg tilsætte hakkede mandler og lidt sukker på toppen. Synes de ellers mangler noget. Anna - 2015-08-05 11:33:29 Gode og nemme boller hvis man ikke har gær. Meget grove. Smuldrer dog ret meget fra hinanden, og går næsten i stykker :( Smager ok Freja - 2013-07-05 11:28:15 Lækre og nemme boller. Sprøde men falder nemt fra hinanden så de er svære at smøre. Brugte varmluft og tiden passede anonym - 2013-06-29 11:00:30 De er i ovnen, glæder mig til og smage dem tog dog lidt kærnemælk i så den var mere fast, glæder mig Chr - 2013-02-21 17:08:00 De er gode og smulre nemt og skal have lidt længer tid i oven end der stå mc - 2012-11-11 13:07:05 Smagen er ok, men de skulle bage omkring 20-25 min for at de ikke var flydende, så de blev ret mørke i kanten, men lige bagt i midten. Og så smuldrer de bare alt for meget. De skal ikke bages igen :( anonym - 2012-02-17 10:29:14 Jeg brugte en del mere hvedemel, hvilket gav et godt resultat. Sarah - 2012-01-31 15:42:16 de smager godt :o) Simon - 2011-12-18 10:18:43 Rigtig gode boller.. Dog synes jeg de smuldre lidt? muligvis pga. for stor en andel grovmel.. :) Men lækre boller! Don Emek - 2011-08-16 11:04:48 Ganske udmærkede boller, når man kun har bagepulver. Smager fint! Daniel - 2011-07-23 13:48:32 Jeg synes opskriften var rigtig god. Brødet smagte rigtig lækkert, og tog ingen tid at bage. Det eneste jeg var på kant med var bagetiden. Jeg måtte give mine boller lidt mere end de 10 mninutter, men opskriften fortæller ikke om man skal bruge alm. ovn, eller varmluft? Sisse - 2010-06-05 23:12:48 Dejen kan direkte bages når man bruger bagepulver og behøver derfor ikke at hæve Mohammad - 2009-05-14 12:21:21 Skal dejen haves når man bruger bagepulver eller kan man direkte bage det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne