Gambas con ajo(rejer med hvidløg)
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejerne skal være godt afdryppede.
pil og hak hvidløget. Er der kerner i chilien fjernes de. Skær chilien i tynde strimler. Hæld olien i panden der sættes over blusset. Olien skal være rygende hed, når du kommer rejerne i (ellers koger de). Steg dem nu hurtigt men let i 3 min. Drys med lidt salt. Server dem i skål eller i et lille fad. Spis brød til, så du får væden med op. |
|
Opskriften er vist 120487 gange,
og udskrevet 4164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-01-12 13:26:07 Slår aldrig fejl. Camilla - 2012-03-19 17:09:35 Kan man lave retten uden chili? har en far der ikke kan tåle stærk med, men vil det ødelægge smagen at der ikke bliver tilsat chili? Henrik Stein - 2011-03-09 15:28:38 Har lært retten at kende i Østen for mange år siden og lavet den 100vis af gange. Til Gurli: Du har lavet noget forkert! Evt.brugt "tøse chillie" og/eller for lidt og/eller forkert hvidløg (brug violet, hvidløg hvis du kan finde det. Har måske for mange rejer i wokken/panden ad gangen? For kold stegetemp? Forårsløg i 2-3 cm længder, svitses med, det bliver det ikke ringere af.Et skud friskkværnet sort peber (hvis haves er kinesiskpeber bedre) skal der også til. Gurli. - 2010-03-17 15:15:19 Det var dog kedeligt smagte ikke af meget. Maren - 2010-02-28 13:45:44 Rigtig god god opskrift, mangler bare lidt mere hvidløg anonym - 2010-02-28 13:44:14 Super god ret, ganske enkel så alle ingredienserne kommer til sin ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne