Hvidløgsdressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mayonnaise og yoghurt røres sammen.
Tilsæt presset hvidløg, hakket purløg (gem lidt til pynt), citronsaft, sennep og flormelis, salt og peber. Serveres koldt. God til skaldyr. |
|
Opskriften er vist 30825 gange,
og udskrevet 545 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Søgaard - 2013-06-16 19:13:00 Det er altså en rigtig god dressing, den her! Smager som de hvidløgsdressinger, man får på pizzeriaer osv. - bare endnu bedre da den er hjemmelavet (og fri for tilsætningssstoffer). Jeg brugte mayonnaise light og cheasy 9 %. På den måde får man en rimelig fedtfattig dressing. Super god til kebabretter! Susi - 2008-07-31 13:21:41 Kanon god dressing. Kan med fordel også bruges som "alm" dressing dvs til salat og lign |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne