Kaiserschmarren
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, æggeblommer, salt, sukker og mel røres godt sammen. Fløden og de stiftpiskede æggehvider røres i. Rosinerne vendes let i.
Halvdelen af smørret smelter på panden og halvdelen af dejen kommes på og brunes på den ene side. Vendes som en omelet (hel hvis muligt) og bruner let på den anden side. Derefter skæres den let ud med to gafler i mindre stykker. Vendes herefter kun kort på panden og lægges i serveringsfadet. Den anden halvdel af dejen behandles ligeså. Før servering strøs lidt vanille efter smag og flormelis fint henover. Serveres med frugtkompott. Tips: Det er vigtigt at ikke hele pandekagen brunes på alle sider efter udskæring med gaflerne. Da den så mister sin lette og luftige konsistens. |
|
Opskriften er vist 17270 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Herbert - 2008-05-16 21:47:30 Har ikke lavet den inu men smakt den i Østrig der var den god sofie - 2008-01-10 09:56:06 den smager helt vildt gødt så prøv det!! :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne