Bachalhau, Portugisisk nationalret

Bachalhau, Portugisisk nationalret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Portugal

PortugalIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.klipfisk
1000 g.kartofler
3 løg
3 fedhvidløg
3 tomater
 bouillon
 koriander
 piripiri peber
 olivenolie
 
Opskrift:
Klipfisken udvandes i koldt vand et døgns tid, vandet udskiftes et par gange. løgskiver og fintsnittede hvidløg gyldnes i olie, tages op.

Skrællede kartofler skæres i skiver, tørres, gyldnes i olie, tages op. Fisken deles i mindre stykker, gyldnes i olie, tages op.

I et velsmurt ildfast fad lægges ingredienserne lagdelt, med koriander og periperi (vær forsigtig!) drysset mellem lagene.

Panden koges af med bouillon og hældes over retten sammen med resten af olien. Fadet med låg på stilles i ovn ved 170 grader i ca. 1 time.

Hakket æg og hakket persille drysses over ved serveringen. Der drikkes gerne en god portugisisk rødvin til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 34106 gange,
og udskrevet 423 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-17 14:58:50
Troede at denne opskrift skulle laves med fløde