Tilberedning røde camargue ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : |
|
|
Skyld først risene og kom salt i vandet der skal bruges til kogning.
Koges 40-45 minutter og trække 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 20602 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gary larson - 2009-05-08 19:26:43 Kogetiden er som almindelige ris, ikke som angivet her Brian - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kan se på mine røde camargue ris at de er høstet i floddeltaet ved udmundingen af floden Rhöne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne