Pandekager med bærtopping
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt af : Maibritt Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne til hårdt skum. rør sukkeret i lidt af gangen. Pisk æggeblommerne i yoghurten. Rør mel og salt i til en glat dej. Vend først en tredjedel af æggehvideskummet i og derefter resten af det.
Smelt lidt smør på en stor stegepande. Bag 3 pandekager af gangen ved at hælde ca. ½ dl dej i 3 klatter på stegepanden. bag på middelvarme indtil pandekagerne er faste og vend dem. Bag indtil de er gylden brune. Gentag med resten af dejen. Kom smør på stegepanden mellem hver bagning. Hold pandekagerne varme servér med bærrene. Tips: Du kan lave en bærkompot på f.eks. blåbær, ribs eller stikkelsbær. Kom 150 g friske eller frosne bær på en pande med 1 dl sukker og en nip st. kanel. Varm op, rør rundt og lad det småkoge i ca. 10 min. tilsæt 1-2 spsk. vand hvis der behøves mere væske. Du kan også købe frosne bær og så optø' dem i en skål med sukker og måske lidt vand. der skal meget sukker til hvis bærrene skal være søde. |
|
Opskriften er vist 14858 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer maria - 2005-01-01 01:01:01 Super lækre pandekager. Da jeg "stegte" dem, troede jeg ikke det ville blive til pandekager, det var jo skum! Men det blev de. SUPER lækre.. den madglade.. - 2005-01-01 01:01:01 mums.. lyder godt.. det vil jeg da prøve :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne