Kartoffelmoussaka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 311790 gange,
og udskrevet 8497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (97 stemmer) |
|
Kommentarer Ejvind - 2019-11-10 21:16:07 Jeg brugte skivede kartofler fra fryseren. Kæmpe succes. Ella - 2017-05-26 12:40:32 Vi brugte tynde rå kartoffelskive uden at riste dem og moussaka var en success! anonym - 2016-04-18 16:48:26 Utroligt jeg lever ..... Man kan sagtens opvarme retter med persille igen, de skal bare hurtigt på køl og helst ikke i en gryde... Marianne i Nice - 2015-08-17 17:52:16 Er begyndt at bruge revet cantal eller conté istedet for emmenthaler og andet - giver en bedre og mere ostet smag! Mathias - 2015-02-23 01:33:37 Jeg vil anbefale, at man putter den revne ost på retten, efter halvdelen af bagetiden er gået istedet for før. Min ost blev nemlig lidt for brun. anonym - 2012-09-01 19:27:07 I min søsters ubge dage for 40 år siden,hvor hun var køkkenmedhjælper på det lokale plejehjem og igen her for ti år siden, hvor der boede en kvinde i mit bofællesskab, der havde gået på Krop & Kost kursus hos Rie Møller, erfarede jeg, at hvis man blot varmer retter med persille op, så det er brændende varmt, sker der ikke noget helbedsskadende. Christina - 2012-06-28 16:27:01 Fuldstændig rigtigt Christina. Du skal køle maden ned så den er 10 c. Og når du genopvarmer den så skal den bare altid være på 75. Når man først har lavet en ret ud af noget kød, så kan man fryse den ned flere gange så længe den kommer på i hvert fald 75 c. Det er super vigtigt. :). Christina - 2010-07-01 10:03:53 Der står følgende på Fødevarestyrelsens hjemmeside, når man søger på 'Persille': "Ja, du kan godt genopvarme retter med spinat, hvis retten har været køligt hurtigt ned, og du gennemvarmer retten ordentligt. På spinat og andre bladgrønsager som grønkål og persille kan der være jord og jordbakterier, selvom du har vasket grønsagerne grundigt. Bakterierne kan danne nitrit i maden, hvis man ikke køler den varme mad hurtigt ned eller ikke varmer den ordentligt igennem. Hvis du laver større portioner mad med spinat, grønkål eller persille, bør du derfor tage den portion, der skal gemmes, fra og sætte den hurtigt i køleskabet, så den ikke står og køler langsomt af på køkkenbordet. Ved genopvarmning skal du sørge for, at retten bliver ordentligt gennemvarm. Ellers kan maden komme til at indeholde betydelige mængder nitrit." Gunnar Olsen - 2010-03-24 09:56:47 Den var rigtig god, fordi det var smagte godt! (: Michel - 2009-09-29 15:02:19 Groft hakket auberginer kan jeg anbefale man putter i. ca. 1x1 cm. En moussaka uden hvidløg er uspiselig;) hehe Maria - 2009-09-24 16:14:30 Jeg vil bare sige at fødevarestyrelsen er helt uenig. Jeg kan se at siden også er pillet af på forbrug.dk. Så persille og andet bladgrønt skal stadig tilberedes til den ene dag, hvor det skal bruges. Nille - 2007-09-27 15:40:37 Kanon opskrift - nøøøj det smagte godt Per - 2007-09-13 08:45:30 Der kan jo godt bruges andre krydderurter sammen med persillen, basillikum og oregano passer fint til. Anne - 2007-05-05 20:53:51 Jeg droppede persillen og puttede istedet alverdens andre krydderi i! Kan kun sige at retten er SUPER... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne