Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Pil og pres hvidløgsfeddene. Kom hvidløg, æggeblomme, sennepspulver, vineddike og salt i en skål.
Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen.
Rør vandet i til sidst, så saucen får den rette konsistens, og smag til med salt og hvid peber.
|
|
Opskriften er vist 43777 gange,
og udskrevet 1041 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-04-14 10:48:12 Brug en pasteuriseret æggeblomme. anonym - 2011-01-08 15:52:24 Mega nemt og mega lækkert. delte potionen i 2 og puttede frisk hakket persille i den ene. Fantastisk anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig autentisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne