Moskusokseragout med hindbærsalat

Moskusokseragout med hindbærsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Moskusokse

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt af : Winnie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Moskusokseraout:
500 g.moskusokse kød i tern
50 g.bacon
100 g.perleløg
250 g.champinon
2 dl.rødvin
2 spsk.vinedikke
1 dusktimian ( eller 1 tsk. tørre )
2 laurbærblade
2 dl.vand
1 dl.fløde
2 tsk.majsmel
1 tsk.ribsgele
 salt
 peber
 
 Hindbærsalat:
2 god håndfulde af tre forskellige slags grønne salater
1 håndfuld valnøddekærner
2 håndfulde hindbær
 
 Dressing:
3 spsk.hindbæreddike balsamico
1 spsk.olivenolie
1 tsk.honning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Start med at lave en lage af vin, vinediike og krydderurter, kom køde ned i dette lad det stå og trække et par timer. Skær bacon i terne og brun det i gryden, kom kødet i og brun dette og krydder med salt og peber. Hæld vin lagen over og tilsæt 2 dl. vand, lad rette stå og små kog i ca. 1 ½ time ( til kødet er mørt ) til sæt perleløg, rist champinon i lidt smør og kom dem i retten, kom fløde og ribsgele i og jævn evt. med lidt majs mel. Severs med små nye kartofler med skræl og hindbærsalat.

Tips:

Er der ikke friske hindbær kan frosne bruges men så er det bedst at blande dem i hindbæreddiken og knuse dem. Kan man ikke få hindbær edikke kan den erstattes med en god balsamico eddike.





karakterer:
Opskriften er vist 21070 gange,
og udskrevet 703 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu