Moskusokseragout med hindbærsalat
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Moskusokse Oprindelsesland : Grønland Indsendt af : Winnie Indsendt : Red : |
|
|
Start med at lave en lage af vin, vinediike og krydderurter, kom køde ned i dette lad det stå og trække et par timer.
Skær bacon i terne og brun det i gryden, kom kødet i og brun dette og krydder med salt og peber. Hæld vin lagen over og tilsæt 2 dl. vand, lad rette stå og små kog i ca. 1 ½ time ( til kødet er mørt ) til sæt perleløg, rist champinon i lidt smør og kom dem i retten, kom fløde og ribsgele i og jævn evt. med lidt majs mel.
Severs med små nye kartofler med skræl og hindbærsalat.
Tips: Er der ikke friske hindbær kan frosne bruges men så er det bedst at blande dem i hindbæreddiken og knuse dem. Kan man ikke få hindbær edikke kan den erstattes med en god balsamico eddike. |
|
Opskriften er vist 21070 gange,
og udskrevet 703 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne