Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Skær oksemørbraden i pålægs tynde skiver- få evt. slagteren til at gøre det på pålægsmaskinen.
Anret kødskiverne på et fad eller på 4 tallerkner. Fadet eller tallerknerne smøres først med lidt olivenolie. Krydr kødskiverne med salt og peber. Hæld olivenolie og citronsaft over kødskiverne og drys med høvlet parmesan eller grana-ost. Server frisk salat og brød til |
|
Opskriften er vist 30158 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne