Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salat

Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.oksemørbrad (evt. skåret i tynde skiver af slagteren)
 
 salt
 peber
4 spsk.olivenolie
2 citroner
50 g.parmesan eller grana-ost i et helt stykke
1 salathoved f.eks. rocola-salat
500 g.gødt brød
 
Opskrift:
Skær oksemørbraden i pålægs tynde skiver- få evt. slagteren til at gøre det på pålægsmaskinen.

Anret kødskiverne på et fad eller på 4 tallerkner. Fadet eller tallerknerne smøres først med lidt olivenolie. Krydr kødskiverne med salt og peber.

Hæld olivenolie og citronsaft over kødskiverne og drys med høvlet parmesan eller grana-ost. Server frisk salat og brød til





karakterer:
Opskriften er vist 30158 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu