Farseret kalvemørbrad med trøffelsky

Farseret kalvemørbrad med trøffelsky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.kalvemørbrad (afpudset)
350 g.hakket kalkunbryst
100 g.Fedtnet
2 æggehvider
1.5 dl.piskefløde
10-12 pistacienødder
0.5 dl.cognac
 salt
 peber
 
 Trøffelsky:
2 l.grundsky
0.5 dl.cognac
1 tsk.hakket trøffelkoncentrat, eller frisk trøffel
 
 Kartoffelpandekager:
800 g.kartofler
2 æg
 Blandede krydderurter
 
 Tilbehør:
1 storbuket broccoli
12 minimajs
12 gulerødder med top (små)
250 g.svampe
 
Opskrift:
Farseret kalvemørbrad:
Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i. Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 grader C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver.

Trøffelsky:
Skyen indkoges til ½ liter og tilsættes cognac og trøffel. Saucen kan eventuelt jævnes med lidt maizenamel, udrørt i koldt vand.

Kartoffelpandekager:
Kartoflerne skrælles, skylles og rives på et råkostjern. Kartoflerne vendes i de 2 udpiskede æg, som er tilsat hakkede krydderurter. Kartoflerne steges som 8-10 små pandekager, på en varm pande med olie.

Tilbehør:
Broccolien deles i små buketter og koges sprøde i letsaltet vand. Minimajs og gulerødder vaskes, og koges ligeledes sprøde i letsaltet vand. Svampene skylles, tørres, og deles i mindre stykker. Steges i olie eller smør.





karakterer:
Opskriften er vist 34845 gange,
og udskrevet 1056 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu