Farseret kalvemørbrad med trøffelsky
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Farseret kalvemørbrad:
Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i. Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 grader C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver. Trøffelsky: Skyen indkoges til ½ liter og tilsættes cognac og trøffel. Saucen kan eventuelt jævnes med lidt maizenamel, udrørt i koldt vand. Kartoffelpandekager: Kartoflerne skrælles, skylles og rives på et råkostjern. Kartoflerne vendes i de 2 udpiskede æg, som er tilsat hakkede krydderurter. Kartoflerne steges som 8-10 små pandekager, på en varm pande med olie. Tilbehør: Broccolien deles i små buketter og koges sprøde i letsaltet vand. Minimajs og gulerødder vaskes, og koges ligeledes sprøde i letsaltet vand. Svampene skylles, tørres, og deles i mindre stykker. Steges i olie eller smør. |
|
Opskriften er vist 34845 gange,
og udskrevet 1056 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne