Jordbær/rabergrød
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : pjuske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyld og nip jordbærrene.
Snit rabarberne og kog dem 10 min. med vandet. si blandingen og og hæld saften tilbage i gryden. tilsæt jordbær og sukker. lad det koge 5 min. til sukkeret er smeltet. jævn med jævning oprørt i koldt vand. hældes i en skål og drysses med sukker, så grøden ikke trækker skind. |
|
Opskriften er vist 48725 gange,
og udskrevet 693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer laust - 2015-07-08 10:38:01 Kan jeg fryse grøden når den er færdig? sofie - 2005-01-01 01:01:01 det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne