Indbagt oksemørbrad 02

Indbagt oksemørbrad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Indbagt oksemørbrad 02, billede 4 Indbagt oksemørbrad 02, billede 1 Indbagt oksemørbrad 02, billede 2 Indbagt oksemørbrad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.oksemørbrad
0.5 løg
0.5 gul peberfrugt
0.5 rød peberfrugt
2 spsk.olie
4 fedhvidløg
2.5 dl.piskefløde
 
1 pk.filodej
 
Opskrift:
Løg og peber skæres i meget fine strimler og ristes af i olien sammen med finthakket hvidløg.

Oksemørbrad skæres i passende strimler og tilsættes sautèen.

Når kødet er brunet af på alle sider tilsættes fløden og det koges ned til passende konsistens. Det smages til med salt og peber.

Filodejen skæres i kvadrater af 15 x 15 og der lægges en passende portion oksesaute på. Filodejern lukkes sammen til en pose og bages inde i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 - 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 80172 gange,
og udskrevet 1118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-02 07:03:33
Det var da en skammelig måde at håndtere en mørbrad på😠😠😠

  -   2012-04-14 15:20:28
vi lavede denne til nytår, og skal nu igang igang igen, det er en fantastisk ret...Kan varmt anbefales :)

  -   2005-01-01 01:01:01
PS Et lille finthakket løg gør bestemt heller ikke skade i denne ret...

  -   2005-01-01 01:01:01
SUPER ret.... Bestemt en anderledes måde at lave mørbrad på. Jeg har ligeledes forsøgt at lave retten med et par gode tykstegsfiletter istedet for mørbrad og resultatet blev ikke ringere. En ret jeg varmt kan anbefale til "gæstemad".