Indbagt kalvemørbrad med estragonsauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterepande. Brun en mørbrad i ca. 2 minutter. Brun den anden mørbrad i resten af smørret. Drys med salt og peber og lad kødet hvile tildækket i køleskab.
Fars: Hak halvdelen af alle ingredienserne i en foodprocessor ved hurtig hastighed i ca. 15 sekunder. Hak resten af ingredienserne. Stil al farsen tildækket i et køleskab i ca. 30 minutter. Del farsen i 4 portioner. Læg en portion fars i en stribe på et stykke bagepapir. Læg herpå en mørbrad og en portion fars. Pak mørbraden ind i farsen og dæk den med halvdelen af spegeskinken. Gentag "indpakningen" af den anden mørbrad. Løft – ved hjælp af bagepapiret – stegene over på ovnens rist. Klip i bagepapiret, så der kun er papir under farsen. Læg risten i en bradepande og brun kødet i midten af ovnen – ca. 15 minutter ved 250 grader. Skru ned for varmen og hæld vand ved. Steg mørbraderne færdige. Tag de 2 stege ud og mål med et stegetermometer kødets centrumtemperatur. Den skal være ca. 60 grader. Lad kødet hvile tildækket i ca. 20 minutter. Estragonsauce – Si stegeskyen over i en stor, tykbundet gryde og tilsæt resten af ingredienserne. Bring saucen i kog under omrøring og smag til. |
|
Opskriften er vist 33001 gange,
og udskrevet 732 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2010-03-31 19:58:49 Fra en af Karoline bøgerne. Smager pragtfuldt carina - 2008-12-12 11:59:07 til hvor mange personer er denne opskrift????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne