Skvalderkålsfrikadeller
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
|
|
Ca. ½ kg unge skud af skvalderkål blendes sammen med 2 æggeblommer og 5 spsk. rasp.
Efter omrøring er farsen færdig.
Den formes til små frikadeller og steges over svag varme.
Man kan også blande hakkede skvalderkålsblade i kødfrikadellerne.
|
|
Opskriften er vist 17441 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Sass - 2012-04-19 20:32:54 Det er synd at blende skvalderkålen. Jeg blanserer i microovnen og hakker groft, blander med ramsløg eller alm.løg salt og peber æg og rasp eller havregryn og de er meget velsmagende. Bruger samme opskrift med brændenælder, gulerodstoppe, og ramsløg. anonym - 2011-04-09 17:27:47 Hvor er opskriften? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne