Råsyltet appelsinmarmelade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Frugterne skylles og deles.
Kernerne fjernes.
Frugten males hurtigt gennem kødmaskine.
Mosen drysses lagvis med sukker og atamon og stilles i køleskabet et døgn.
Marmeladen røres roligt 10-15 minutter, til sukkeret er smeltet.
Kan også røres nu og da i løbet af nogle dage.
Når marmeladen er klar, fyldes den i atamonskyllede glas.
Glassene lukkes dagen efter.
|
|
Opskriften er vist 35208 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Nielsen - 2016-06-09 19:26:33 Man kan jo også skære en skive appelsin, lægge den på brødet, og drysse med lidt sukker. Friskt og dejligt -og uden Atamon. John.St - 2009-04-14 06:15:02 Hvis man er smart, undgår man Atamon eller andre uønskede stoffer ved at lave en lille portion (til max. en uge) og opbevare den i køleskab tæt på frostboksen. Opdel evt. ugeportionen i 2-3 mindre, så kun den ene tages ud fra kulden ved brug. jonna - 2009-03-16 21:09:38 Denne marmelade er dejlig og frisk. Atamon er den eneste måde at konservere råsyltet marmelade på. Alternativet er kogning. Men så er det ikke den samme marmelade. chilli.ml - 2008-11-02 09:26:40 Jeg synes det er ret alarmerende at I synes man skal komme atamon direkte i maden, når det ikke er nødvendigt. Benzosyre er atamon, og et ikke helt ufarligt stof. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne