Chocolate Mousse Cake

Chocolate Mousse Cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt af : Louise Haibrock

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.mørk chokolade (70%)
150 g.usaltet smør
6 æg
50 g.sukker
 
Opskrift:
Smelt chokoladen i et vandbad og tilsæt smøret. Del æggene i blommer og hvider. Pisk sukkeret med blommerne, og tilsæt derefter chokoladeblandingen. Pisk hviderne i en HELT ren skål (for at få dem så stive som muligt). Vend dem forsigtigt i blandingen.

Smør en ca 24cm springform med fedtstof og hæld blandingen i. Bages i ovnen ved 180'c i ca 20 min. Kagen skal begynde at sprække på toppen før den tages ud.

Lad den stå i 10 min. og køle af. Den vil falde sammen, og det er meningen! Severes med friske bær og en god vannile is.

Tips:

Hvis kagen spise lun er den at foretrække at spise med is. Kan spises uden noget kold, hvis man er til den lidt mere mørke chokoladesmag.





karakterer:
Opskriften er vist 20759 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (67 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-02 09:24:16
Lyder lækker den skal vi bruge til vores opgave.

  -   2005-01-01 01:01:01
super lækker, specielt hvis man er til de lidt mørkere og 'tunge' chokolade bomber! ;)