Peberrodssalat - Flødepeberrod
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fløden piskes til skum med sukker.
Flødeskummet smages til med hvidvinseddike eller citronsaft, og fintrevet peberrod. Serveres evt. i halve udhulede tomater. Tips: Kan nemt fryses, tø op nogle timer i køleskabet |
|
Opskriften er vist 145380 gange,
og udskrevet 1941 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne