Fiskeruller med svampe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 150 grader. Hvis man bruger frossen fisk, skal den optøs langsomt i køleskabet, gerne natten over. Riv squash og hvidløg på et rivejern.
Halver svampene og brun dem med reven hvidløg. Læg løg og squash på til sidst. Smag til med salt og peber. Læg grøntsagerne i et ildfast fad. Krydr fisken med salt og peber og hæld citronsaft over. Rul hver filet sammen. Læg fisken på grøntsagerne og dryp olivenolie over. Stil det i ovnen i cirka 20 minutter. Salat: Hak æggene og skær kartoflerne igennem. Skræl løget og hak det groft. Brun kartofler og løg i smør og olie og smag til med salt og peber. Tag kartoflerne af varmen og bland de hakkede æg i. Fordel salaten i 4 dybe skåle og kartoffelblandingen ovenpå. Bland vinaigretten og dyp den over salaten. |
|
Opskriften er vist 6978 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne