Dyrerullepølse - Dyre Rullepølse
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : Red : |
|
|
Puds slaget af og læg det på bordet. Lav en blanding af 2 spsk. salt, en stor tsk. peber, en lille tsk. stødte nelliker og lidt reven muskat. Drys lidt af blandingen på slaget, læg et lag skiveskåret bacon, dernæst et lag hakkede løg og persille og til sidst endnu et lag bacon. Rul slaget fast sammen og snør det til med bomuldstråd. Pølsen koges en time og lægges i pres et døgn.
|
|
Opskriften er vist 29979 gange,
og udskrevet 1203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Jens O. Juhler - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har tillad at fjerne persille, og nelleike samt kun at bruge et lag skivesåret bacon og i stedet at bruge ganske lidt frisk basillikon og så lidt Allahånde. Syntes at det blivet meget bedre i samg sammen med den stærke dyresmag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne