Chokoladekage med kærnemælk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 445073 gange,
og udskrevet 9118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2024-07-10 17:02:08 Kender den som Bondekonens chokoladekage Anni - 2015-06-08 16:29:28 Hej. Med 50g kakao smager den så meget af det el? på billed ser den utrolig mørk ud. Spørg fordi jeg ikke er til for meget smag af kakao/chokolade. Sisse - 2013-03-13 15:28:20 Jeg elsker denne kage som min mor altid lavede. Jeg tilsætter gerne valnødder og chocoladestykker for at give den lidt ekstra Helle Tidemann - 2012-06-21 18:06:07 Denne Chokoladekage kom mig i hænde fra min mor´s gamle kogebog fra hun gik på "kost"skole - da det var brugt at piger var piger og mænd mænd... gerne kokos på toppen;-) Maria - 2011-07-02 14:36:28 Jeg har bagt denne kage mange gange! Den er super lækker.. Denne gang vil jeg prøve at lægge et lag af Dr. oetkers chokolade mousse ovenpå kagen når den er bagt, det håber jeg bliver godt! :) anonym - 2010-10-17 16:42:36 jeg laver dem som muffins med chokolade stykker. Så de er ikke tørre :) Camilla - 2009-09-14 20:41:41 det smager utrolig godt, bliver dejlig blød og svampet, samt holder sig frisk længere, hvis man erstatter halvdelen af mælken med et af de store glas æblemos (ca 450g) Hanne Jensen - 2009-04-06 18:47:56 Jeg har bagt denne kage i årevis, og det har været klassens kage til begge mine unger i hele deres skoletid. Jeg har ændret den lidt (lidt sundere). Tager kun halvdelen af sukkeret og har erstattet margarinen med 3/4 dl Becel. Vi synes, at appelsin smager godt sammen med chokolade, så jeg kommer ca. 3 spsk Sunquick (koncentreret appelsinsaft) i dejen og også i glasuren. Det gør den friskere. Det er en AMO opskrift, som der står, og den hed Mors chokoladekage oprindeligt - har den originale. P.S. Kærnemælk kan med fordel bruges i mange kager, synes jeg, de bliver "lettere" af det. Helga - 2008-10-10 11:42:32 Kagen er højelsket selv efter mange mange år. Kom lidt stærk kold kaffe i dejen. Og skal der kræses ekstra - bliver den flækket og lagt sammen igen med rom- eller cognakcreme. kingo - 2008-03-21 11:33:36 den er faktisk endnu bedre dagen efter, det er som om smagen har "sat sig"... dette er vores foretrukne chokoladekage! Karina - 2006-12-05 10:59:37 Den er god. Naboens søn er fuldstændig vild med den, og det siger ikke så lidt. Den kan klart anbefales :-) kitty - 2005-01-01 01:01:01 jeg har bagt den kage i 30 år uden at vide hvor den kom fra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne