Fyldte hindbærvafler

Fyldte hindbærvafler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.blødt smør eller margarine
2 spsk.sukker
4 æg
250 g.hvedemel
1.75 dl.piskefløde
1 spsk.vaniljesukker
 salt
 kanel
 fedtstof til bagning
 
 Hindbærfyld:
1 pakkedybfrosne hindbær
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.sukker
1 spsk.hindbærbrændevin
 
Opskrift:
Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer. Mel, piskefløde, vaniljesukker, kanel, og salt tilsættes, og de stiftpiskede æggehvider vendes i. Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen. Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin. Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt 3/4 af hindbærrene.

Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne, og læg dem sammen med hindbærfyldet. Pynt vaflerne med resten af flødeskummet, og top op med resten af hindbærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 11990 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu