Fyldte hindbærvafler
Hovedingrediens : Frugt - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer. Mel, piskefløde, vaniljesukker, kanel, og salt tilsættes, og de stiftpiskede æggehvider vendes i. Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen.
Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin. Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt 3/4 af hindbærrene.
Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne, og læg dem sammen med hindbærfyldet. Pynt vaflerne med resten af flødeskummet, og top op med resten af hindbærrene. |
|
Opskriften er vist 11990 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne