Raclette pandekager med skinke og ost
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Læg 1/2 skive skinke på den færdigbagte pandekage.
Drys med revet ost og fold pandekagen som en konvolut.
Raclette pandekager Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten. Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side. Klassisk fransk pandekagedej: Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens. Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk. olie eller smeltet smør. Lad stå og hvile i 1-2 timer. Dej med øl: For at få lidt lettere pandekager kan 1/4 liter mælk erstattes med 1/4 liter øl. Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen. |
|
Opskriften er vist 25518 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer miig - 2008-01-25 18:50:24 Tror jeg vil prøve denne opskrift på bare på panden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne