Supperis
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog hvorefter salt, vaskede ris og vaskede rosiner tilsættes.
Koges i 40 minutter til risene netop er møre, ikke mere.
Kan forfines med lidt smør og ganske lidt sukker. |
|
Opskriften er vist 69388 gange,
og udskrevet 978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Niels Henrik Nielsen - 2021-05-06 17:28:45 Har savnet vandris siden min barndom, min mor serverede altid vandris til klar suppe og jeg var vild med det, og enkel opskrift, jeg vil lave det til min familie i Ukraine, og servere det sammen med Sushi Karin Pedersen - 2021-01-28 11:01:41 God opskrift. Jeg er vokset op med, at risene kom i en randform, vendt ud og hullet blev fyldt med kogte gulerøddtern Henriette Oemann - 2018-12-11 20:33:20 Risen skal kunne klistre sammen i koppen der er skyllet med koldt vand, så supperisen kan vendes ud i fine portioner. Børnene vil gerne have dem med lidt flere rosiner end angivet i opskriften ;) Finn Stendevad - 2010-12-26 17:07:05 Husk altid at dekorere med en tæt stjerne af lange kogte stykker gulerødder ovenpå risen inden servering Niels Weber - 2010-06-23 13:01:42 Når rismassen er færdigkogt holdes den over i en skål el. lign. på hvis inderside man har lagt 15-20 skiver kogt gulerod (3 mm tykke skiver). Rismassen presses sammen, hvorefter skålen vendes med bunden opad. Når rismassen er afkølet smuttes den ud af skålen og ser flot ud med de orange skiver på. Smager fantastisk til alle former for klar suppe. amn - 2009-10-14 17:41:20 Her i sønderjylland fik vi i min barndom altid ris til klar suppe. Jeg laver det stadig når vi får suppe - herligt! anonym - 2007-05-31 10:09:25 ris med rosiner er godt sammen med en god gameldags oksesuppe med hvideboller lad risen blive kold og put en spiseske fuld oven i suppen det er godt Falk - 2007-03-03 18:08:34 Kom rosinerne i til sidst opskriften stammer fra Varde egnen anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er en uundværlig tilbehør til rigtig god hjemmelavet suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne