Klat-kager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt af : pjuske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør grøden med sukker, vanilje, mel og æg, til det bliver en ensartet masse.
Sættes på panden med en spiseske og steges i smør ved svag varme 4-5 minutter på den første side og 3 minutter på den anden. Holdes varme. Serveres godt varme, med godt syltetøj. |
|
Opskriften er vist 239911 gange,
og udskrevet 6485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (135 stemmer) |
|
Kommentarer Jyden - 2016-12-15 19:14:32 Lav dem med risalamande i stedet, det er den originale Fam. Wind - 2014-10-17 10:12:00 Kom lidt revet citronskal i, Uhmm... Og spis med brun farin og hindbærsirup, så bliver det næsten ikke bedre! Sacha - 2011-11-29 12:56:51 De er vanvittig gode!!!!! Min mand hader risengrød, men elsker disse... Børnene gider ikke risengrød, men elsker dem her... Så endelig en grund til at jeg kan lave risengrød til mig selv :-) Mic - 2011-08-24 13:39:06 Super god opskrift, men piftede nu min lidt op med 1tsk kanel, og en halv pose revet kokos, de blev super gode :D maria - 2010-12-06 21:44:41 hvor mange få man når man tag 10 pers anonym - 2010-10-07 12:05:01 Møg opskrift. Mormors klat kager er bedre. Se at få slette denne opskrift. Anne - 2010-01-29 14:35:45 De er bare rigtige gode..lige som jeg husker det da jeg var barn... Lotte - 2009-12-22 15:03:00 Uhhhmmmm lækre... Lige noget for ungerne og os andre ;) anonym - 2009-10-31 19:00:31 De er rigtige gode!! :) tilsæt evt. lidt juleøl så bliver de ekstra sprøde! anonym - 2009-03-15 11:22:15 kan der ikke komme kogte ris i ? anonym - 2009-02-09 08:40:49 kan der ikke bare komme kokte ris i Jesper - 2008-12-22 15:35:38 De er som jeg husker min farmors :-) Internettet er ikke så tosset. Glædelig jul mikkel - 2008-12-18 16:09:41 smager herre godt men det kunne være dejligt at vide hvad varme niveau den skulle stå på ellers rigtig lækker! to glade nissepiger - 2008-12-18 14:24:25 du har reddet vores dag. tak MariaWB - 2008-12-17 00:38:48 Super lækre! Og en dejlig nem og enkel opskrift, det er ting man altid har i huset. helle - 2008-12-09 18:03:00 det er bare så dejligt med klatkager min datter er helt syg med det Lisbeth - 2008-11-19 18:15:24 Der skal lidt revet citronskal eller lidt citronsaft i. Sådan lavede min mormor og min mor dem altid. Emma på 10år - 2008-11-16 15:57:10 Hold Op de Smager godt ! God opskrift ! Knus Emma ditte - 2008-11-03 17:04:00 det er dem jeg husker fra barnsben af dejligt Ole J. - 2008-10-09 11:57:58 Super dessert - netop som min mormor lavede dem, hun serverede dem med hjemmelavet stikkelsebær eller æblegrød. Rolf - 2008-08-23 16:08:10 Jeg har lige prøvet dem. Der skal være noget sødt til som sukker eller smøre chokolade eller syltetøj til. Da de ikke er særligt søde i sig selv. Men alt i alt en god opskrift. hvis man alligevel har en protion rissengrød stående. Dreng på 13 - 2008-02-18 19:54:55 jeg har lige prøvet at lave dem af vores rest risengrød og de er virkelig gode. men hvis du har 500 g så lad være med at putte 1 dl mel i. bare put ca 0.8 dl mel i. ellers smager de meget af mel. men ellers en virkelig god opskrift . Lene - 2007-12-16 13:36:03 Det er bare de lækreste lækre klatkager jeg nogensinde har lavet. TAK. Jonas - 2007-12-06 01:49:40 Jeg har lige lavet nogle og de smager nice! jytte - 2007-12-01 22:32:41 jeg vil sige denne opskrift er megetmeget god, den smager sletSLET ik som alle de andre. meget mere krydret, men det er nok pgr. de 10 dl. mel og 20 æg. meget god smag. god opskrift. stort fem(TI) tal til dig. Siv - 2007-06-03 18:37:58 Mmh. De smager himmelsk. Tilaæt små chokostykker. Så er det perfekt :) sandra - 2007-05-28 13:20:58 prøv at lade være med at tage så meget fedt på panden så bliver de ikke så fede og ja de er virkelig gode mette - 2005-01-01 01:01:01 til per det er lige den opskrift jeg manglede tusind tak for hjælpen Peter - 2005-01-01 01:01:01 Klatkager som vor mor lavede dem - tilsæt evt. lidt mælk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne