Amerikansk birkeskage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Birkes Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mælken over de blå birkes, og lad dem stå 1/2 time. Pisk æg og sukker godt med en elpisker og riv marcipanen i. Pisk igen. Smelt smørret, lad det svale af, og pisk det i. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i skiftevis med mælk og birkes. Smør en springform godt og drys fint med mel. Klip en bund af bagepapir, og læg den i bunden af formen. Kom dejen i.
Bag den midt i en 200 grader varm ovn i 30 - 35 minutter. Den skal føles fast, når man trykker på den. Køl den af. Rør glasuren, og fordel den på kagen. Pynt med reven appelsinskal.
|
|
Opskriften er vist 15406 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne