Jordbær Mazarintærte
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : RIO Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 194192 gange,
og udskrevet 4621 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-07-06 11:27:11 Den smager bedst hvis du laver creamen på halvt fløde skum og halvt kage cream Pia - 2015-09-14 18:44:30 En fantastisk kage 😃 her i sensommeren har jeg pyntet den med hindbær og brombær. Marianne - 2015-07-16 08:34:30 Det er en perfekt jordbærtærte. Uhmmmmmm........den smager virkelig af sommer🌟🌟🌟🌟🌟 Jill - 2013-08-04 14:53:05 Denne kage smager himmelsk, er dejlig nem at lave og ser fantastisk ud. Jeg har serveret den flere gange til mine gæster og de var alle meget begejstret.:-) Opskriften er to keep - for ever.:-)) Jeanette - 2013-03-27 16:28:34 Brugte desuden ca 400 g. jordbær til den... Jeanette - 2013-03-27 16:27:05 Den er helt fantastisk god. Jeg havde en tærteform på 27 cm i diameter og lavede opskriften til 12 personer - det passede perfekt. Gav den 40 min i ovnen... Måtte dog skifte den creme ud (den var FRYGTELIG sød) med ½ flødeskum ½ kagecreme, det var perfekt... Pyntede foruden med marcipankugler og små chokoladeknapper... GUF - ikke sidste gang den bliver lavet... Finn - 2012-10-14 00:45:46 Jeg anvender også linsedej (Mette Blomsterberg med margarine i stedet for smør.) Jeg bruger også margarine til mazarindejen i stedet for smør, men det er jo en smagssag. Ganske fin opskrift, men jeg vil gerne prøve at eksperimentere med mazarindejen - Måske med lidt mere marcipan og sukker. anonym - 2012-04-15 17:57:53 kan bundene fryses? :-) - 2011-04-19 00:21:43 Den bedste jordbær tærte jeg har smagt, skal helt klart laves igen :-) MilleK - 2011-02-10 15:41:17 Jeg bager den kun 30-35 minutter Anne - 2011-02-05 22:07:46 1 kg jordbær er lige i overkanten Marie - 2010-07-31 02:33:20 Jeg tror det vil smage meget bedre med 1 del piskefløde og 1 del kold creme (kagecreme). Det er den vi brugte på teknisk skole. (*Som creme) Ian Bach - 2010-05-16 21:59:41 Mange komplimenter, dog en smule tør i forhold til andre mazarintærter jeg har smagt, og så smager den meget af smør. (Jeg lavede den til 40 portioner, og tænker jeg kunne have undværet den ene ud af de 5 pakker smør der skulle i). gladbager - 2009-06-13 17:37:11 måske find en opskrift på rigtig fromagecreme som bruges ved de felste bagere (: - 2009-04-21 16:15:04 ville sige at det bliver bedder med linze dej i steden for mørdej det er næsten det sammen der er bare lidt mere sukker i så det bliver lidt søder også drop mel'en den kommer til at for meget af mel (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne