Tyttebærris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Kog risen til løskogte ris med vand, salt og vanilje. Lad risene trække med vandet i 12 minutter, kog op, læg låg på, skru ned for varmen og kog 12 minutter. Lad risene trække yderligere 12 minutter under låg. Fjern så låget og lad dem køle af. Tag vaniljestangen op.
Pisk fløden til let skum. Hak mandlerne groft og bland dem i flødeskummet sammen med sukkeret. Vend fløden sammen med risene. Hæld det i en skål og server med tyttebærsyltetøj. |
|
Opskriften er vist 18468 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2007-11-15 16:58:17 en rigtig lækker dessert minder om ris alamande |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne