Torskekarbonader med madagascarperbersauce

Torskekarbonader med madagascarperbersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Torskekarbonader med madagascarperbersauce, billede 4 Torskekarbonader med madagascarperbersauce, billede 1 Torskekarbonader med madagascarperbersauce, billede 2 Torskekarbonader med madagascarperbersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
2 dl. Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Råmarineret rrødbeder:
500 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Tamari (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  friske krydderurter
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
  Madagaskarpebersauce:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Madagaskarpeber
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
Opskrift:
Torskestykkerne krydres m salt og peber, vendes i rugmel og steges gyldne.

madagaskarpebersauce:
Finthakket løg sauteres i smør uden at tage farve heri kommes knust madagaskarpeber og koges ned med fløde.

Råmarineret rødbeder:
4 stk skrællet rødbeder fransk sennep rødvin tamri olie eddike frisk krydderurter hakket rødløg skæres i tynde stick og marineres i marinaden.

Serveres med kogte persille kartofler broccoli og råmarineret rødbeder.





karakterer:
Opskriften er vist 44953 gange,
og udskrevet 674 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16406 (3906 kcal)
KJ pr. Pers. 4101 (976 kcal)
Vægt ialt 3578 gram
Vægt pr. Pers. 894 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 458 KJ (109 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu