Madpandekager med oksekød og spidskål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, majsmel, salt, timian og æg røres sammen. Varm smørret op og rør halvdelen godt ind i dejen. Tilsæt vand og rør det dammen.
Lad dejen hvile en halv time.
Pensl en varm Tefal-pande ca. 20 cm. i diameter med smeltet smør og hæld dej på. Bag dem gyldne på begge sider ved ikke for stærk varme. Snit spidskålen. Skær tomaterne i mindre stykker. Skær bacon i korte strimler og svits dem i en gryde. Tilsæt kødet og svits det, til det er gennemstegt. Tilsæt tomaterne, kålen, chilisaucen, salt og peber. Svits det i 5-10 min. Ved anretningen rulles pandekagerne om fyldet og serveres med salat. |
|
Opskriften er vist 93834 gange,
og udskrevet 6458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2016-03-01 16:35:48 Rigtig lækkert! morten - 2012-07-24 13:42:05 Super opskrift. For at gøre det endnu mere lækkert. Så lige lav rullerne. Put ost ovenpå, smid dem ind i ovnen i 3-5 min ved 180 grader. til osten er smeltet. anonym - 2012-02-29 09:54:06 prima prima et hit majsmel fik jeg i Kvikly sandra - 2009-01-23 00:15:25 i stedet for spidskål kan der bruges normal hvidkål Morten - 2008-07-30 17:50:07 mmm, smager godt. supernemt, men der er altså ikke helt nok til 4. nok til 2 voksne og et barn hvis der er salat til. Man sagtens bruge mere spidskål hvis man vil. Per - 2008-07-10 16:53:39 Fik 4 tykke pandekager ud af dejen, og lagde en stor grydeskefuld fyld på hver pandekage. Vil mene at der er til knapt 4 personer her, men med grodt med grøn salat så er det vist ok. Uden salat og til sultne mænder så er der nok kun til 2 pers Maria - 2005-01-01 01:01:01 majsmel kan erstattes med hvedemel. Jeg kunne desværre ikke få fat i majsmel. Maria - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift. Skal prøves :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne