Old English Mince for Pies and Tarts

Old English Mince for Pies and Tarts, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

HøjtidJul

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koprosiner
3 kopsolbær syltetøj
1 kopgule rosiner
3 kop(ikke skrællet) moste/revet æbler
1.5 kopbrun farin
2 appelsiner revet skræl heraf
0.25 tsk.Muskatnød, allehånde, kanel, koriander og ingefær
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne sammen (uden cognac). Fyld massen i et syltetøjsglas og hæld cognac over, lige til det dækker massen. Tilluk glasset hermetisk og henstil i et mørkt rum i mindst en måned, desto længere jo bedre. Bag små (lukkede) tærter, eller fyld massen i små tærtedejs-skaller, og pynt med flødeskum og valnød.

Tips:

Der bliver omkring 2½ dl.





karakterer:
Opskriften er vist 15004 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu