Gode Raad
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Margarinen røres med sukkeret til det bliver lyst og let, hvorefter de øvrige ingredienser røres i.
Dejen bliver ikke flydende som vaffeldej.
Gode råd-jernet opvarmes godt på begge sider og pensles indvendigt med lidt smør. En lille klat dej kommes i, jernet lukkes og kagerne bages på begge sider, de skal være lysebrune, når de er færdige. Det kræver en smule øvelse at styre det, men efter et par forsøg finder man hurtigt rytmen. |
|
Opskriften er vist 20067 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Tumlingen - 2007-12-07 23:27:12 Når man bager de gode råd på et gammelt jern, pres det sammen, der kan godt nok dej ud langs kanterne, men det skrabes bare væk, så får du de tyndeste kager. simone - 2005-01-01 01:01:01 åja muuuuuuuums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne