BBQ marineret svinemørbrad

BBQ marineret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
BBQ marineret svinemørbrad, billede 4 BBQ marineret svinemørbrad, billede 1 BBQ marineret svinemørbrad, billede 2 BBQ marineret svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
0.75 dl. Sandwich ketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.75 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.75 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Ingredienserne til marinaden kommes i en skål og blendes med stavblender.

Kom mørbrad og marinade i en passende stor plastpose, og maser marinaden ind i mørbraden. Lad mørbrad trække i marinaden mindst 3 timer, gerne natten over.

Grilles i Weber kuglegrill. Brunes på alle fire sider i 3 minutter over direkte varme. Husk at pensle godt med marinaden, hver gang mørbraden vendes. Steges færdig ca. 15 minutter ved indirekte varme.

Mørbrad pakkes i alufolie og trækker ca. 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 316329 gange,
og udskrevet 8465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (80 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6674 (1589 kcal)
KJ pr. Pers. 1668 (397 kcal)
Vægt ialt 945 gram
Vægt pr. Pers. 236 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 706 KJ (168 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-06 17:49:00
Det er virkelig en uskik at marinere godt kød!

  -   2014-07-30 19:40:35
Super opskrift. Er lige blevet færdig med at spise den. Og den er grillet over gas :-)

  -   2013-01-22 16:56:38
Det skal lige siges at det ikke er kullet der giver smagen, men når saften fra kødet rammer noget varmt og derefer damper op i kødet igen :), så griller er underordnet.

  -   2011-02-26 01:49:28
Det går sagtens til stegning på en pande. 2 minutter på hver af de 4 sider og lad hvile i staniol (for at bevare saften) (let rød og meget blød at tygge. Lav shampinonsovs ved siden af og gerne med masser af krydderier. Og meget gerne med holdtidslangbar mælk, så bliver saucen tykkere - i stedet for at bruge fløde- Kog kartoflerne først, gerne om formiddagen - og inden spisning, dryppes kartoflerne med lidt olie og masser af salt - ind i ovnen ca 20-30 minutter, og det er en perfekt middag.

  -   2010-05-15 17:14:26
Det er rigtig godt med brun farin i marinaden!

  -   2009-09-18 16:31:45
det smager godt men den hænger ikke så godt ved kødet!

  -   2009-07-04 19:44:34
En temp. på ca. 170-180 er passende.

  -   2009-06-18 09:26:30
Der kan med rette spares på soya'en, hvis man ikke ønsker den skal smage for meget af det

  -   2009-04-17 11:49:55
Det lyder sørme som en lækker opskrift, den prøver vi :-)

  -   2009-04-12 08:30:02
til jan. vi har en weber gas grill. vi bruger kul som dig, starter det bare op med gas, så det giver samme resultat. men øhm, hva syntes folk om selve opskriften??

  -   2008-07-31 22:17:22
Gas grill er ikke rigtig grill med smag

  -   2007-11-11 21:12:57
grunden til at der skrives weber er at selve udformningen og kvaliteten af udformningen af grillen er af en helr anden standart end andre gængse kuglegrille

  -   2007-07-17 11:03:27
Går nok også på en Dancook Kuglegrill!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har prøvet med en gasgrill og det kan ikke laves bedre

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg bruger en billig gas grill

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal det absolut være en Weber kuglegrill???