Italienske pandekager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lav en pandekagedej (meljævning rørt i skål).
Bag pandekagerne - der skal blive 8 små pandekager.
Skær baconen op i terninger og steg dem uden fedtstof i en gryde, til de er lysebrune - tag dem op. Skær løget i terninger og steg dem i baconfedtet, til de er gyldne - tag dem op. Brun oksekødet og kom bacon og løg tilbage i gryden. Tilsæt tomatketchup, salt og peber og lad retten småstege 10 min. Smag til. Rul hver enkelt pandekage om en klat fyld. Læg pandekagerullerne tæt op ad hinanden i et ovnfast fad, kom margarineklatter over og drys med parmesan. Bag pandekagerullerne 15 min. v. 250 C og server dem straks. |
|
Opskriften er vist 47529 gange,
og udskrevet 1077 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (43 stemmer) |
|
Kommentarer DG - 2012-03-07 15:11:58 Super ret, bare husk ingen ketchup, ketchup gør det kvalmende Gonz0 - 2007-06-10 18:07:28 Det er ingen fra italien der med respekt for sig selv putter ketchup i en ret..... Fie - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret. Mættende og lige noget for sjæle som mig. men godt tips med at holde sig for næsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne