Slikporrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : |
|
|
Hertil bruges kun den faste Stok af tykke Porrer; de bindes i Bundter, kommes i kogende Vand med Salt og koges møre. De anrettes paa et fladt Fad over en sammenlagt Serviet, saa Vandet, der løber fra, kan trække deri. Serveres med rørt Smør.
|
|
Opskriften er vist 25010 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Lis Lotte Wilcken - 2021-01-02 15:04:57 "Vi" synes det smager godt med hakkede, hårdkogte æg, der drysses over porrerne efter smøret er kommet på porrerne. Smørret behøver ikke at blive rørt. Rørt smør kan varieres på utallige måder, fx. friskrevet peberrod, tomatpure, karry, paprika, revet løg, hakket persille, citronsaft, engelsk sovs I stedet for rørt smør kan serveres: Hollandaisesovs (gerne smagt til med citronsaft), mousselinesovs (hollanddaisesovs, der er tilsat flødeskum). anonym - 2017-10-22 16:03:37 Rørt smør bør indeholde, hvad det skal røres med anonym - 2017-07-01 16:05:23 Hvor længe skal de koge nok_en_nød - 2017-03-25 08:50:44 Slikpore skal være tynde said1991 - 2005-01-01 01:01:01 jeg er ny og kan ikke finde ud af hvordan man ser dine opskrift om slik |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne