Slikporrer

Slikporrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 bdt.Porrer
 Vand
 Salt
 Smør
 
Opskrift:
Hertil bruges kun den faste Stok af tykke Porrer; de bindes i Bundter, kommes i kogende Vand med Salt og koges møre. De anrettes paa et fladt Fad over en sammenlagt Serviet, saa Vandet, der løber fra, kan trække deri. Serveres med rørt Smør.





karakterer:
Opskriften er vist 25010 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-02 15:04:57
"Vi" synes det smager godt med hakkede, hårdkogte æg, der drysses over porrerne efter smøret er kommet på porrerne. Smørret behøver ikke at blive rørt. Rørt smør kan varieres på utallige måder, fx. friskrevet peberrod, tomatpure, karry, paprika, revet løg, hakket persille, citronsaft, engelsk sovs I stedet for rørt smør kan serveres: Hollandaisesovs (gerne smagt til med citronsaft), mousselinesovs (hollanddaisesovs, der er tilsat flødeskum).

  -   2017-10-22 16:03:37
Rørt smør bør indeholde, hvad det skal røres med

  -   2017-07-01 16:05:23
Hvor længe skal de koge

  -   2017-03-25 08:50:44
Slikpore skal være tynde

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg er ny og kan ikke finde ud af hvordan man ser dine opskrift om slik