Skorzonesuppe

Skorzonesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4-500 g.skorzonerrødder
 vand
 eddike
 
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
7.5 dl.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
1 tsk.groft salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Skorzonerrødderne børstes rene, koges 5 minutter i vand tilsat lidt eddike, flås eller pilles som kartofler. Delesv evt. i mindre mundrette stykker.

Koges møre i vand med salt eller mælk.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med vand eller bouillon. Tilsæt derefter terning og vand. Lad suppen koge igennem 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom skorzonerrødderne i til sidst.





karakterer:
Opskriften er vist 19848 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu